Perşembe Ziraat Odası > Haberler > “İLİMİZDE EV PANSİYONCULUĞU TOPLANTISI” OKSM’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“İLİMİZDE EV PANSİYONCULUĞU TOPLANTISI” OKSM’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19 Kasım 2012 Pazartesi Saat 14.00’te Ordu Kültür Sanat Merkezi/Küçük Salonda “İlimizde Ev Pansiyonculuğu”nun geliştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıya konuşmacı olarak ; TOSYÖV Safranbolu Karabük Bartın ve Çevresi Destekleme Derneği Başkanı Bahri KÜPELİ “Safranbolu örneğinde Turizm Faaliyetleri ve Ev Pansiyonculuğu” konusunda konuşma yaptı. TÖSYEV Proje Koordinatörü Cüneyt ÖRKMEZ “Ev Pansiyonculuğu, Turizme Yönelik Farkındalık ve Yerel Değer Yaratma Yolları” hakkında konuşma yaptı. Ordu İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp ELMAS açılış konuşmasını yapmıştır.

Toplantıya ; Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN,Ordu İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sevim GÜRDAL,Turizm Şube Müdürü Uğur TOPARLAK, Perşembe Belediye Başkanı Selami ÇARKÇI,Yeşilce Belediye Başkanı İ. Fevzi ÜNAL,Ordu İl Özel İdaresi Şef Ertan TOP,Memur Özay TİRYAKİ ,Perşembe Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel HAYAT, Ordu Üniv. Meslek Yüsek Okulu öğretim görevlisi Cavit YAVUZ, Ordu Üniversitesi Sos.Bil.Mes.Yük Okulu öğretim görevlisi Mehmet MISIR , Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan SOYDAN, Perşembe Ziraat Odası Ziraat Müh. Nesibe SOYDAN, Ziraat Mühendisi Hüseyin NOYAN, Ziraat Müh.Yasemin YÜKSEL, Ziraat Müh.Selma ÖZTÜRK, Fatsa Ziraat Odasından Ziraat Odası Başkanı Mehmet ÖZGEN, Ziraat Müh. Fatma BAŞ, Perşembe Belediyesi Fen İşleri Ahmet YÜKSEL , Perşembe Fiskobirlik Başkanı Hasan İÇÖZ, Radyo Tv Gazeteciler Derneği Başkanı Birol ÖZTÜRK , Ünye Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Adnan SOBİ, Ordu Kadın Güc.Dest.Dern.Başkanı Mihriban YUVA, Perşembe Muhtarlar Derneği Başkanı Namık CANİK ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri katılmışlardır.