Perşembe Ziraat Odası

ZOBİS
Perşembe Ziraat Odası > Haberler > Fındık Üreticileri Yarışıyor ödüllü bilgi yarışması. . .

Fındık Üreticileri Yarışıyor ödüllü bilgi yarışması. . .

Ordu Valiliğimiz himayesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odalarımız işbirliğinde "Fındık Üreticileri Yarışıyor" ödüllü bilgi yarışması kapsamında Perşembe ilçe finali 31.01.2020 tarihinde yapılmış olup dereceye giren üreticilerimiz için 17.02.2020 tarihinde düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Levent YETGİN, Belediye Başkanı Mustafa Sayım TANDOĞAN,İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal YILMAZ, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Perşembe Ziraat Odası Başkanımız Arslan SOYDAN,ilçe Tarım Müdürü Engin DEREBAŞI, sivil toplum örgütleri,muhtarlarımız ve üreticilerimizin katılımlarıyla ödül töreni gerçekleştirildi. Üreticilerimizi tebrik ediyoruz.